Centerlejr på Kulsø SpejderCenter
2021. 
Uge 27 (3.-10. juli)
Uge 28 (10.-17- juli)
 

En centersommerlejr på Kulsø Spejdercenter er en uges intens spejderlejr med fokus på nye spejderoplevelser, nye spejderkammerater og lejrhygge. 
Naturen danner rammen om langt de fleste aktiviteter, som du kan vælge på centeret. Inden lejren udvælger i jeres favoritter, og på baggrund af disse tilrettelægger vi lejren. Alle aktiviteter ledes af en nagle, i samarbejde med gruppens ledere.
Der er mulighed for at kaste sig ud i en række forskellige sø-aktiviteter på Kulsø og Nedersø, der grænser direkte op til lejren. Smedjen giver mulighed for at gnisterne kan flyve jer om ørerne, og på naturturen kan i finde kødædende planter. I det kreative værksted er der mulighed for at lade inspirationen flyve frit. Og fra trætoppene kan i få det fulde overblik over stedet. Sommerlejren byder selvfølgelig på mange andre aktivitetsmuligheder, se mere under fanen "Aktiviteter under centersommerlejr".

Som ved alle vores centersommerlejre vil naglerne være værter på aktiviteterne, så I som ledere kan  koncentrere jer om at være til stede sammen med jeres spejdere.


Sommerlejr er lejrhygge, sol og spejdergrin!

Pris: Pladsleje 70 kr i alt. Forudbetaling ca. 50%.

Tilmelding og spørgsmål vedr. sommerlejren til [email protected]