Regninger / afregning af udlæg:

Bilag sendes til kasserer@kulso.dk                money-mouth Læs hele siden inden du begynder wink

Nu om dage godkendes indscannede eller fotograferede bilag. For neden på alle bilag skal påføres dit læsebare navn og formål for udgiften (f.eks. mad,arbejdslørdag eller aktivitet, Turbolejr). OK (til at vi har modtaget varen) og din signatur.
Bilag skal indsendes 14 dage efter begivenheden - gerne før. Pengene udbetales i løbet af en uges tid - med mindre jeg er optaget af ferie el lign.

Brug gerne APPen CamScanner - den laver PDFer, som ikke fylder så meget og er nemme at sende fra mobilen.

Filen  Samleark afregninger åbner i Excel. Filen Samleark afregninger PDF kan du benytte hvis Excel ikke er en mulighed.  Afregningsarket skal benyttes ved alle refunderinger af udlæg, du har haft for Kulsø  De fortrykte linjer må overskrives hvis du mangler plads. 
Ny linje til hvert bilag og skriv venligst om det vedrører drift eller aktivitet, hvis der kan være tvivl. Gem evt. som skabelon til senere brug inden du begynder.
HUSK at udfylde bankoplysninger. Det er tilstrækkeligt at taste underskriften, når der er signeret på alle bilag inden indscanning, og sende på mail. Vi skal have signatur for neden på hvert bilag - se ovenfor!

Filen Kørselsbilag 2017
åbner i Excel. Filen Kørselsbilag 2017 PDF åbner som PDF wink Transportgodtgørelse udbetales hvis du benytter dette godkendte bilag og overfører på afregningsarket (husk at medsende bro- og togbillet)    Gem evt. som skabelon. Det er tilstrækkeligt at taste underskriften og sende på mail. HUSK bankoplysninger.

Rådighedsbeløb: Du kan få forudbetalt penge hvis du skal indkøbe noget for Kulsø.

Min postadresse er: Mejsling Skovvej 62, 7100 Vejle

Med spejderhilsen
John Gyde Poulsen

Sidst redigeret 2017-04-01