Regninger / afregning af udlæg:

Bilag sendes til kasserer@kulso.dk                money-mouth Læs hele siden inden du begynder wink

Nu om dage godkendes indscannede eller fotograferede bilag. For neden på alle bilag skal påføres dit læsebare navn og formål for udgiften (f.eks. mad,arbejdslørdag eller aktivitet, Turbolejr). OK (til at vi har modtaget varen) og din signatur.
Bilag skal indsendes 14 dage efter begivenheden - gerne før. Pengene udbetales i løbet af en uges tid - med mindre jeg er optaget af ferie el lign.

Brug gerne APPen CamScanner - den laver PDFer, som ikke fylder så meget og er nemme at sende fra mobilen.

Filen Afregningsark 0 åbner i Excel. Filen Samleark afregninger PDF kan du benytte hvis Excel ikke er en mulighe.  Afregningsarket skal benyttes ved alle refunderinger af udlæg, du har haft for Kulsø. 
Ny linje til hvert bilag og skriv venligst om det vedrører drift eller aktivitet, hvis der kan være tvivl. Gem evt. som skabelon til senere brug inden du begynder.
HUSK at udfylde bankoplysninger. Det er tilstrækkeligt at taste underskriften, når der er signeret på alle bilag inden indscanning, og afregningsarket er sendt på mail.
Vi skal have signatur for neden på hvert bilag - se ovenfor!

Link til dds.dk  Kørselsbilag . Transportgodtgørelse udbetales hvis du benytter dette godkendte bilag og overfører på afregningsarket (husk at medsende bro- og togbillet)    Gem evt. som skabelon. Det er tilstrækkeligt at taste underskriften og sende på mail. HUSK bankoplysninger.
Det findes et skema kaldet Kørebog 2019 som kan benyttes hvis du har mange ture for Kulsø pr. måned. Gem evt. som skabelon.

Rådighedsbeløb: Du kan få forudbetalt penge hvis du skal indkøbe noget for Kulsø.

Ring gerne hvis der er noget du er i tvivl om - så vi kan få det rigtigt første gang. Tlf: 2186 3870

Min postadresse er: Mejsling Skovvej 62, 7100 Vejle

Med spejderhilsen
John Gyde Poulsen

kasserer@kulso.dk

Sidst redigeret 2019-01-06