Top banner

Regninger / afregning af udlæg:

Det fleste af vores regninger skal sendes til  [email protected], men enkelte regninger skal gå til kasseren i nagleforeningen - spørg hvis du er i tvivl. Kasseren i nagleforeningen har følgende mail: [email protected]

money-mouth Læs hele siden inden du begynder wink

Nu om dage godkendes indscannede eller fotograferede bilag. For neden på alle bilag skal påføres dit læsebare NAVN og FORMÅL for udgiften (f.eks. mad,arbejdslørdag eller aktivitet, Turbolejr). OK (til at vi har modtaget varen) og din signatur.
Bilag skal indsendes 14 dage efter begivenheden - gerne før. Pengene udbetales i løbet af en uges tid - med mindre jeg er optaget af ferie el lign.

Brug gerne APPen CamScanner - den laver PDFer i små filer og er nemme at sende fra mobilen. (der er ikke problemer med denne app, som der var for et par år siden)

Filen DDS Afregningsbilag åbner i ExcelAfregningsarket skal benyttes ved alle refunderinger af udlæg, du har haft for Kulsø. 
Ny linje til hvert bilag og skriv venligst om det vedrører drift eller aktivitet, hvis der kan være tvivl. Gem evt. som skabelon til senere brug inden du begynder.
HUSK at udfylde bankoplysninger. Det er tilstrækkeligt at taste underskriften, når der er signeret på alle bilag inden indscanning, og afregningsarket er sendt på mail.
Vi skal have signatur for neden på hvert bilag - se ovenfor!

Link til dds.dk Kørselsbilag 2023. Transportgodtgørelse udbetales hvis du benytter dette godkendte bilag og overfører på afregningsarket (husk at medsende bro- og togbillet)    Gem evt. som skabelon. Det er tilstrækkeligt at taste underskriften og sende på mail. HUSK bankoplysninger.
Det findes et skema kaldet Kørebog 2023 som kan benyttes hvis du har mange ture for Kulsø pr. måned. Gem evt. som skabelon.

Rådighedsbeløb: Du kan få forudbetalt penge hvis du skal indkøbe noget for Kulsø.

Ring gerne hvis der er noget du er i tvivl om - så vi kan få det rigtigt første gang. Tlf: 2186 3870

Min postadresse er: Mejsling Skovvej 62, 7100 Vejle

Med spejderhilsen
John Gyde Poulsen

[email protected]

Sidst redigeret 2022-03-14