Top banner

Velkommen til Kulsø

Vi har både centeraktiviteter og udlejning af lejrpladser, shelter og mindre hytter

Kulsø Spejdercenter ligger 30 km nordvest for Vejle ved den lille by Vesterlund. Området på ca. 27 ha har en stor variation af natur, skov, mose og søer. Området drives af frivillige - vi kalder os for nagler.

Vi lejer både ud til private, skoler, foreninger og spejdergrupper. Som spejder og fdf'er har i mulighed for at deltage på vores spejderlejre. Hvis du ikke er spejder kan du stadig opleve vores sted ved at booke nogle af vores faciliteter - lejrpladser, sheltere, stor bålpavillon, historisk bålhytte, stor forsamlingstelt, udendørs køkkenfaciliteter, kanoer samt deltage i vores kursus eller bare gå en tur i området. Ved booking får I altid adgang til moderne toiletfaciliteter og wifi.

Under kalenderen kan I se hvad der er ledigt, mens I kan sende forespørgelser og booke igennem vores bookingside. Vær opmærksom på at du først har booket når du får en bekræftelse med en tilsendt lejekontakt.

Willkommen to Kulsø

Die Homepage ist in deutscher Sprache leider nicht vorhanden.

Im Menü Vermietung (Udlejning), ist es möglich, an den Vermieter schreiben, eine Anfrage (Booking) zu schreiben. Und die Preice 2023.

Welcome to Kulsø

The homepage is not available in English. 

Find our pricelist and book on our booking site. For help contakt by e-mail [email protected].

Filmklip af vores område

3 min. dronetur over vores 27 ha. Sommer 2018

Søaktiviteter

Stor lejr i 2015

 Se vores persondatapolitik HER

 2016-22016-5Turbolejr 1 - kano