Top banner

Velkommen til Kulsø

Vi har både centeraktiviteter og udlejning af lejrpladser, shelter og mindre hytter

Kulsö Lagerplatz, Kulsö Pfadfinderzentrum. Herzlich Willkommen zum unsern  Website für Lagerplätze, Zeltplätze und Sommerlager / Centre Camps im mittel Jütland, Dänemark. Im Menü Vermietung (Udlejning), ist es möglich, an den Vermieter schreiben, eine Anfrage (Booking) zu schreiben. Und die Preice 2023

Kulsø Spejdercenter ligger 30 km nordvest for Vejle ved den lille by Vesterlund. Området på ca. 27 ha har en stor variation af natur, skov, mose og søer. Området drives af frivillige - vi kalder os for nagler.

Vi lejer både ud til private, skoler, foreninger og spejdergrupper. Som spejder og fdf'er har i mulighed for at deltage på vores spejderlejre. Hvis du ikke er spejder kan du stadig opleve vores sted ved at booke nogle af vores faciliteter - lejrpladser, sheltere, stor bålpavillon, historisk bålhytte, stor forsamlingstelt, udendørs køkkenfaciliteter, kanoer samt deltage i vores kursus eller bare gå en tur i området. Ved booking får i altid adgang til moderne toiletfaciliteter og wifi.


Nedenfor kan du læse om hvordan du lejer / tilmelder hos os.
🔊OBS Ring ikke før du har læst vores svar på dine booking ønsker! D
et er nemt at udfylde en booking formular. Vi har altid plads til jer (næsten), især hvis det kun er 1-10 personer, ellers se i udlejningskalenderen hvis der er et bestemt sted I ønsker at bo 🙂 fortsæt længere ned af siden.
Her på siden kan du se informationer om lejr faciliteter og spejder arrangementer.
Vi tilbyder flere muligheder for "opholdsrum", mødefaciliteter og køkken faciliter - se mere længere nede på denne side.
Kulsø er en 27 ha stor varieret naturgrund, der ligger langs med de 2 søer. Her har vi en god bådebro og vores kano materiel og tømmerflåde materiel. 
I menupunktet Udlejning (øverst til højre på mobil) er der mulighed for at se prislisten 2021. Vi har deltagere fra alle spejderkorps! Og vi lejer gerne ud til private.
 -

kulsomærke

DDS_logo_rgb_473x195

  3 min. dronetur over vores 27 ha. Sommer 2018

Søaktiviteter

Nyhed: Meget bedre dækning med Wi-Fi på lejrpladserne og Centertorvet.

Udlejning/Kursustilmelding, start altid her. Læs nedenstående linjer og gå derefter ind på vores Forespørgsels formular, som du kommer til ved at trykke på dette link eller via menuen øverst.
Skriv på en PC eller tablet hvis muligt, og ellers kan du sagtens skrive på din mobil (nogle få af hjælpeteksterne kommer desværre ikke med over i mobil formatet 😡)
Nederst i Bookingformularen, som vi bruger til Forespørgsel, er det et stort tekstfelt, hvor du kan skrive alle dine spørgsmål.
❗ Venligst kryds af hvad du ønsker og tjek din egen e-mail inden du trykker på Send 🙏
I vores Udlejningskalender kan du se om det du ønsker at leje er ledigt ved at trykke HERDer kommer en lille beskrivelse hvis du klikker på emnerne😉 (ups - trænger til opdaterering)
Din Forespørgsel kommer automatisk ind i vores booking system, hvor vi styrer alle Kulsøs mange henvendelser. Du har ikke bundet dig til noget før du har bekræftet en tilsendt lejekontrakt, så benyt venligst linket til Forespørgselsformularen🙂 Og det hvad enten det er en enkelt overnatning i en shelter, en stor lejr eller en kursus tilmelding.
Vi får ofte spørgsmål om betalingen 🙂
Hvis der i kontrakten, i linjen med "Eventuel forudbetaling udgør", står et beløb, skal det betales, men ellers passer det os bedst at du venter med at betale til du har modtaget Slutafregningen, som kommer på mail lige efter opholdet.
Du har 8 dage til at betale Slutafregningen. 👍
Ved større kontrakter beder vi om en delvis forudbetaling, ihht. vores prisliste.

Udlejer / kontakt: Maja Nissen, E-mail:  [email protected]
OBS Det er ikke muligt at booke pr. telefon - du skal indtaste navn og øvrige oplysninger i vores nemme Forespøgselsformular, som beskrevet ovenfor.  Oversigtskort Tryk for kort / pres for map
Welcome/Willkommen
This Homepage is not available in English. Please look around and then contact us by phone or e-mail.Pricelist 2022 -in English and Germann
Die ganze Homepage ist in deutscher Sprache leider nicht vorhanden. Bitte ruft uns an oder schickt uns eine E-mail. Price-2022 -

"Opholdsrum" , mødefaciliteter og køkken faciliteter - se mere her 🙂
🔷Bålpavillion:

Vores næsten nye store lukkede Bålpavillon med 6 borde og bænke har sidde- og bordplads til ca. 42 voksne. Bålstedet kan evt. flyttes ud. Der er flisegulv, indlagt lys og vandhane lige udenfor. Dejlig udsigt ud over mosen gennem panorama ruderne og udenfor bålsted ud mod mosen.
En perle som også fungerer særdeles godt til papirmøder. Stort fastmonteret lærred og med de 6 borde opstillet i hestesko er der god siddeplads til 20 voksne om bordet. Velfungerende internet. Pris 500 kr. pr. dag
🔷Bålhytten:

Den historiske bålhytte er indrettet med 4 voksen sovepladser langs hver side (husk liggeunderlag). Sovepladserne fungerer også fint som bænke med plads til ca. 26 voksne. Der er indlagt lys og selvfølgelig et bålsted. Vandhane. Velfungerende internet. Pris 200 kr pr. dag.
🔷Samlingstelt: Vores store solide samlingstelt på 48 m2 med flisebund, står fastmonteret ved den store Servicebygning. Som standard står det uden siderne! - men de kan selvfølgelig lejes med. Velfungerende internet. Der er borde-bænkesæt eller du kan leje borde og stole med. I vintermånederne er telttaget afmonteret.
🔶Udekøkken:

Nyt stort overdækket udekøkken på siden af servicebygningen til fri afbenyttelse og 📢 inkl. at brugerne holder det rent. Bestående af 2 sektioner rustfrie borde, hver med 4 store gasblus med gas. Brugerne aftaler selv en tidsplan, hvis behov! De 3 moderne ovne lejes særskilt og det koster 50 kr. dag og ovnene skal selvfølgelig rengøres efter brug. 
🔶Opvaskerum: Nyt opvaskerum i servicebygningen, med storkøkken afskylningsvask og storkøkkenopvasker. Endvidere vaskemaskine og tørretumbler.
Lejes ud til særlige arrangementer.

Link til vores fotosite, tryk HER

 Se vores persondatapolitik HER

 2016-22016-5Turbolejr 1 - kano