Top banner

Kursus i mad over, i og rundt om bålet

10. september kl. 9.00 - 11. september kl. 14.00

Dette kursus er for både de erfarne og de nye ledere. Vi vil i løbet af weekenden komme igennem forskellige tilberedningsmetoder, med bålet som omdrejningspunkt. Vi tager udgangspunkt i faciliteter og redskaber, som de fleste har til rådighed - men skal også lege med nogle alternativer som vi anvender på centeret, såsom et simpelt bålkomfur, Dutch Ovens og strålevarme. 

Formålet med kurset er at skabe gejst og engagement omkring bålmaden. Det er en weekend, hvor du som leder får lov at lære nyt og ikke mindst bruge og udvikle dine færdigheder inden for bålkunsten sammen med andre, der måske ved mere eller mindre end dig selv. Ved tilmelding kunne vi godt tænke os at høre lidt om dine erfaringer med bålmad, og om der er noget, du særligt godt kunne tænke dig at have fokus på denne weekend. 

Vi ser frem til en fornøjelig weekend i bålduft og velsmagens tegn. 

Vel mødt og velbekomme 
Sara 

 

Det praktiske:

Pris: 500 kr. Prisen inkluderer forplejning og pladsleje og skal betales forud for kurset.

Vi skal i løbet af weekenden bo i egne telte på lejrpladsen, hvor vi etablerer vores primitive køkken for weekenden. Alternativt er der shelters til rådighed i gåafstand fra lejrpladsen. Der er på Kulsø adgang til både toilet og badefaciliteter. 

Et endeligt program og deltagerliste fremsendes 10 dage før kursusstart.

Tilmelding senest 28. august 2022.

På hjemmesiden kulso.dk skal du oprette en booking under “Udlejning/Priser” - “Forespørgsel om udlejning”.

Derudover skal du sende en mail [email protected] med følgende oplysninger

  • Erfaring indenfor bålmad
  • Eventuelle ønsker til type af madlavning
  • Allergier og særlige kosthensyn, så vi fællesskab kan finde løsninger. 

Har du spørgsmål så skriv til mail: [email protected] - skriv gerne bålmad i emnefeltet - eller ring til Sara: 60 17 82 07.