Top banner

TURBO-lejr          en MUS-lejr med en aldersgruppe mere. 

Pinsen d. 3. juni - 6. juni 2022 

Turbolejren er turen, hvor vi holder ”sommerlejr” med det hele på den halve tid. 

Det vil sige, at vi hjælpes ad med lejretablering, sikrer tid i gruppen, og husker at fællesskabet på tværs er i fokus. 

Weekenden byder på 2 aktivitetsperioder, grendag og lejrbål. I aktivitetsperioderne er der mulighed for at vælge blandt en række aktiviteter, se hvilke nederst på siden. 

Turbolejr er muligheden for at støve patruljekasserne af, samle hele gruppen inden sommerferien eller måske det er sommerlejren for de mindste. Alle grene er velkomne, og vi tilpasser indholdet efter deltagerne. 

Vi (Naglerne) på Kulsø Spejdercenter sørger for indkøb af mad og planlægning af aktiviteterne, og I møder ind med godt humør og lysten til at bidrage til en fed lejroplevelse for store og små. 

Ved ankomst anvises et område til opsætning af telte og lørdag formiddag bygger vi i fællesskab et stort køkkenbord, der kan rumme alle deltagere. Vi udleverer maden før hvert måltid, som grupperne herefter selv tilbereder, søndag aften er der fællesspisning. 

  Formiddag Eftermiddag Aften
 Fredag    

Ankomst

Opsætning af telte

 Lørdag

Flaghejsning kl. 9.00

Etablering af lejr

Aktivitetsperiode 1  
 Søndag

Flaghejsning kl. 9.00

Grenperiode

Aktivitetsperiode 2

Fællesspisning

Lejrbål

 Mandag

Nedbrydning

Afslutningsaktivitet

   

 

Vi glæder os til at se jer!

 

Aktiviteter:

Kano: 
Når spejderne skal udforske søen sker det i kano, og her er der mulighed for at se området på en hel ny måde. Alle aktiviteter ved søen foregår i redningsvest, og ved mikro/minispejdere skal der være en leder med i hver kano.  

Tømmerflåde (junior/trop):
Denne aktivitet er for jer der gerne vil bruge jeres besnøringsevner i praksis, afsluttende med en smuk tur på Kulsø. Til denne aktivitet skal beregnes 2 aktivitetsperioder, Hvis vejret er til det, kan aktiviteten kombineres med en badetur ved ”vores” Lillebælt. 

Scoutchef (Junior/Trop):
Her tilberedes en 3-retters menu på trangia, vi kommer med opskrifter og ingredienser, I skal sørge for at det bliver lækkert.  

Primitiv madlavning:
Her er mulighed for at prøve kræfter med at lave en lækker eftermiddagssnack over bål på en lidt anderledes måde. 

Krea:
Her er der mulighed for at udforske alle jeres kreative ideer eller arbejde videre med nogle af vores. Vi stiller med en masse materialer, og lader fantasien styre, hvor vi ender. Der er mulighed for at arbejde i læder, fedtsten, knytte/flette og nålefilt. 

 

 

Træklatring (junior/trop):
Træklatring handler om at udfordre og overvinde sig selv. Træklatring er en sjov og fysisk krævende aktivitet, hvor vi prøver at flytte vores grænser i forhold til højder. 

Leg på tov:
I skoven laver vi forskellige aktiviteter med tov der er spændt op mellem træerne. Vi bruger hele kroppen, og varierer sværhedsgraden afhængigt af aldersgruppen.

Fotoløb:
Hvor gode er I til at finde rundt på Kulsø? 

Løbet bringer, ved hjælp af billeder, jer rundt til hele området, hvor vi udfordrer jer til at tage billeder nøjagtigt magen til. 

O-løb eller Geocaching:
Her er mulighed for at komme rundt of opleve hele Kulsø, og få trænet jeres O-løbs færdigheder eller lært vores gps’er at kende.   

Natur-tur:
Vi besøger den mystiske troldeskov, den magiske birkesump og den forunderlige hængesæk. Undervejs kigger vi på Kulsø’ kødædende planter, insekter og den spiselige natur. 

Batik:
Det er også muligt at farve med batik, her skal spejderne selv medbringe en hvid T-shirt eller lign. i bomuld. Det er også muligt at købe en Kulsø T-shirt til aktiviteten. 

 

Det praktiske:

Prisen er 350,- kr pr. person og dækker måltider fra lørdag morgen til mandag frokost, pladsleje, aktiviteter samt et Kulsø-mærke. Husk derfor madpakke til fredag aften. 

Knotbiksen vil være åben under lejren, her vil det være muligt at købe lidt slik og sodavand for de medbragte lommepenge. 

Det vil være muligt at købe en T-shirt på lejren. De koster 70 kr 

Tilmelding: 

Tilmelding senest 13. maj 2022.

På hjemmesiden kulso.dk skal du oprette en booking under “Udlejning/Priser” - “Forespørgsel om udlejning” 

 Derudover skal du sende en mail til [email protected]  med følgende indhold: 

  • Gruppenavn og kontaktperson 
  • Antal deltagere fordelt på ledere og spejdere (gerne grenvis) 
  • Ønsker til aktiviteter - 3 aktivitetsønsker pr. gren i prioriteret rækkefølge  
  • Allergier og særlige kosthensyn, så vi i fællesskab kan finde løsninger. 

 Har I spørgsmål er I velkomne til at skrive til [email protected]

Betaling:

Slutafregning laves på lejren og betales senest 8 dage efter lejren.