TURBO MUS-LEJR  2021 på Kulsø SpejderCenter

Pinsen d. 21.- 24. maj 2021

Turbolejren er turen, hvor vi holder ”sommerlejr” med det hele på den halve tid.

Det vil sige, at vi hjælpes ad med lejretablering, sikrer tid i gruppen, og husker at fællesskabet på tværs er i fokus.

Weekenden byder på aktivitetsperioder, grendag og lejrbål. Her er mulighed for at vælge blandt en række af vores aktiviteter, se hvilke nederst på siden.

Turbolejr er muligheden for at støve lejrkasserne af, samle hele gruppen inden sommerferien eller det kan være sommerlejren for de mindste. Alle grene er velkomne, og vi tilpasser indholdet efter deltagerne.

Vi på Kulsø Spejdercenter sørger for indkøb af mad og planlægning af aktiviteterne, og I møder ind med godt humør og lysten til at bidrage til en fed lejroplevelse for store og små.

Ved ankomst anvises et område til opsætning af telte og lørdag bygger vi i fællesskab et stort køkkenbord, der kan rumme alle deltagere. Vi udleverer maden før hvert måltid, som grupperne herefter selv tilbereder, søndag er der fællesspisning.

Program

 

Formiddag

Eftermiddag

Aften

Fredag

 

 

Ankomst - medbragte madpakker

Lørdag

Flaghejsning kl 9:00 samt etablering af lejr

Aktivitetsperiode 1

 

Søndag

Flaghejsning kl 9:00
Grendag

Aktivitetsperiode 2

Lejrbål

Mandag

Nedbrydning og afslutningsaktivitet

 

 

 

Prisen for al denne herlighed er 350,- kr og dækker måltider fra lørdag morgen til mandag frokost, pladsleje, aktiviteter samt et Kulsø-mærke.

Knotbiksen vil være åben under lejren, her vil det være muligt at købe lidt slik og sodavand for de medbragte lommepenge.

Det vil være muligt at købe en t-shirt på lejren. De koster 70kr

Tilmelding
Tilmelding sker via [email protected] og skal indeholde følgende:

  • Antal deltagere fordelt på ledere og spejdere (gerne grenvis)
  • Ønsker til aktiviteter - 3 ønsker til aktiviteter pr. gren i prioriteret rækkefølge (så har vi lidt at gøre med når puslespillet skal gå op.)
  • Allergier og særlige kosthensyn skal meddeles senest samtidig med tilmelding. Så vi i fællesskab kan finde løsninger.
  • Gruppe, Korps, Kontaktperson (navn, adresse, tlf. og mail), kasserer (navn, tlf. eller mail)

Forhåndstilmelding når i har besluttet jer på ovenstående mail (det letter vores planlægning, hvis vi ved i kommer), og tilmelding senest 1. maj 2021, herefter tilsendes en lejekontrakt.

Har I allerede nu spørgsmål er I velkomne til at skrive til [email protected] eller ringe til Cille på 26222370

Betaling
Slutafregning laves på lejren og betales senest 8 dage efter lejren.

Vi glæder os til at se jer!

 

 

Aktiviteter:

Sø/kano:

Når spejderne skal udforske søen i kano, er der mulighed for at se området op en hel ny måde, og måske er det jer, der skal udforske den grå-grøn grumsede Limpopoflod. Alle aktiviteter ved søen foregår i redningsvest, og ved mikro/minispejdere skal der være en leder med ihver kano

Leg på tov:

I skoven laver vi forskellige aktiviteter med tov der er spændt op mellem træerne. Vi bruger hele kroppen, og varierer sværhedsgraden afhængigt af aldersgruppen.

Krea/batik:

Her er der mulighed for at udforske alle jeres kreative ideer eller arbejde videre med nogle af vores. Vi stiller med en masse materialer, og lader fantasien styre, hvor vi ender.

Det er også muligt at farve med batik, her skal spejderne selv medbringe en hvid T-shirt eller lign. i bomuld. Det er også muligt at købe en Kulsø T-shirt til aktiviteten.

Fotoløb:

Hvor gode er I til at finde rundt på Kulsø?

Løbet bringer, ved hjælp af billeder, jer rundt til hele området, hvor vi udfordrer jer til at tage billeder nøjagtigt magen til.

O-løb:

Her er mulighed for at komme rundt of opleve hele Kulsø, og få trænet jeres O-løbs færdigheder.  

Natur-tur:

Vi besøger den mystiske troldeskov, den magiske birkesump og den forunderlige hængesæk. Undervejs kigger vi på Kulsø’ kødædende planter, insekter og den spiselige natur.

Tømmerflåde (junior/trop):

Denne aktivitet er for jer der gerne vil bruge jeres besnøringsevner i praksis, afsluttende med en smuk tur op Kulsø. Til denne aktivitet skal beregnes 2 aktivitetsperioder, Hvis vejret er til det, kan aktiviteten kombineres med en badetur ved ”vores” Lillebælt.

Træklatring (junior/trop)

Træklatring handler om at udfordre og overvinde sig selv. Træklatring er en sjov og fysisk krævende aktivitet, hvor vi prøver at flytte vores grænser i forhold til højder.

 

Senior tømmerflåde 1