Top banner

Centerlejr på Kulsø SpejderCenter 

Grundet spejdernes lejr afholdes der ikke sommerlejr i 2022

En centersommerlejr på Kulsø Spejdercenter er en uges intens spejderlejr med fokus på nye spejderoplevelser, nye spejderkammerater og lejrhygge. 

Naturen danner rammen om langt de fleste aktiviteter, som du kan vælge på centeret. Inden lejren udvælger i jeres favoritter, og på baggrund af disse tilrettelægger vi lejren. Alle aktiviteter ledes af en nagle, i samarbejde med gruppens ledere. 
Der er mulighed for at kaste sig ud i en række forskellige sø-aktiviteter på Kulsø og Nedersø, der grænser direkte op til lejren. Smedjen giver mulighed for at gnisterne kan flyve jer om ørerne, og på naturturen kan i finde kødædende planter. I det kreative værksted er der mulighed for at lade inspirationen flyve frit. Og fra trætoppene kan i få det fulde overblik over stedet. Sommerlejren byder selvfølgelig på mange andre aktivitetsmuligheder, se mere under fanen "Aktiviteter under centersommerlejr". 

Som ved alle vores centersommerlejre vil naglerne være værter på aktiviteterne, så I som ledere kan koncentrere jer om at være til stede sammen med jeres spejdere. 

Sommerlejr er lejrhygge, sol og spejdergrin! 

Det praktiske:

Pris: Pladsleje i 2021 70 kr. i alt. Forudbetaling ca. 50%. 

Tilmelding og spørgsmål vedr. sommerlejren til [email protected]