Centersommerlejr 
 
Centersommerlejr i 2020 er Fuldt booket

En centersommerlejr på Kulsø Spejdercenter er en uges intens spejderlejr med fokus på nye spejderoplevelser, nye spejderkammerater og lejrhygge.
Naturen danner rammen om langt de fleste aktiviteter, som du kan vælge på centeret. Inden lejren udvælger i jeres favoritter, og på baggrund af disse tilrettelægger vi lejren. Alle aktiviteter ledes af en nagle, i samarbejde med gruppens ledere.
Der er mulighed for at kaste sig ud i en række forskellige sø-aktiviteter på Kulsø og Nedersø, der grænser direkte op til lejren. Smedjen giver mulighed for at gnisterne kan flyve jer om ørerne, på naturturen kan i finde kødædende planter. I det kreative værksted er der mulighed for at lade inspirationen flyve frit. Og fra trætoppene kan i få det fulde overblik over stedet. Sommerlejren byder selvfølgelig på mange andre aktivitetsmuligheder, se mere under fanen "Aktiviteter under centersommerlejr".
På vores sommerlejre prioriterer vi at gøre en indsats for at der opstår nye venskaber på tværs af grupperne. Derfor arrangeres der, udover fælles lejrbål, også en grendag, hvor aktiviteterne foregår sammen med andre i samme aldersgruppe. Er vejret til det afslutter vi med et brag af en vandkamp!

Sommerlejr er lejrhygge, sol og spejdergrin!

Pris: Pladsleje 35 + Aktiviteter 35= 70 kr i alt. Forudbetaling ca. 50%.

Tilmelding og spørgsmål vedr. sommerlejren til aktivitet@kulso.dk